Bassobikes Danmark

Basso Diamante

Basso Diamante er den anden af vores to topmodeller. Den ser voldsomt stærk ud og det er den også! Det er vores stiveste rammekonstruktion - - (hvor der så til gengæld ikke er gjort helt så meget ud af aerodynamikken som på SV-modellen).

Rammens runde/ovale rør og kraftigere bagstage og kædestræbere skaber de optimale grundlag for en meget stiv konstruktion. 

Udsættes rammen for ekstra kraftig belastning fra side til side, kan udbøjningen måles ned i mm. Udbøjningen er på denne ramme målt til at være det laveste på en Basso-ramme nogensinde i hostorien. Denne belastning forekommer eksempelvis i spurt ude af sadlen eller på stejle stigninger, hvor man står op og træder med højt/maksimalt output. 

Det er den ultimative Gran Fondo cykel til ryttere, der bare vil have det bedste - og så er den fantastisk at køre på i hverdagen, fordi Basso har formået at sikre en meget høj komfort - trods den stive rammekonstruktion. Det er et vanskeligt kompromis at nå, men mere end 3 års udviklingsarbejde har givet dette resultat.  

Basso Diamante blev sammen med Basso Diamante SV kåret som "Rennrad des jahres" (årets racebike) på Eurobike-messen i september 2019. Kåringen var baseret på 1.valget hos læserne af det største tyske cykelmagasin Tour Magazin. Det er svært at få armene ned !!

Basso Diamante kan leveres med præcis den opsætning vores kunder ønsker - eller som rammekit til Byg-selv. Den kan leveres i alle farver til både disc- eller fælgbremsere.

Priseksempler:

1) Basso Diamante Disc / Shimano Ultegra DI2 / Microtech MR38CD-hjul - vejl. pris kr. 52.900

2) Basso Diamante Disc / Shimano Dura Ace DI2 / Microtech MR38CD-hjul - vejl. pris kr. 69.900

3) Basso Diamante Disc / Sram Red AXS Etap / Microtech MR38CD-hjul - vejl. pris kr. .70.900

4) Basso Diamante / Shimano Ultegra DI2 / Microtech MCT Alu-hjul - vejl. pris kr. 42.900

5) Basso Diamante SV Disc / Campagnolo Super Record EPS / Campagnolo Bora WTO 45 CL--hjul - vejl. pris kr. 82.900

Rammekit til Byg-selv - vejl. pris kr. 31.900 (disc) / kr. 29.900 (fælg-bremser).

Basso Diamante Disc - Neptune - Shimano Dura Ace DI2 / Microtech MR38 CD-hjul - Vejl. pris kr. 66.900,-

Basso Diamante Disc - Opal White - Shimano Dura Ace DI2 / Microtech MR38 CD-hjul - Vejl. pris kr. 66.900,-

Basso Diamante - Rubin Red - Campagnolo Super Record (Mek.) / Microtech MR38C-hjul - Vejl. pris kr. 65.900,-

Basso Diamante - Italian Flag - på forgaffelkronen markeres hvor cyklen kommer fra (en diskret markering af den stolthed cyklen er fremstillet med)

Basso Diamante - Italia - Shimano Ultegra (Mek.) / Microtech MR38 CD-hjul - Vejl. pris kr. 39.900,-